IZDELAVA SPLETNIH STRANI LJUBLJANA ali KJERKOLI V EVROPI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Odvetnik Marovt

Izdelava spletnih strani v wordpressu, joomli, ali drugi platformi

Izdelava spletnih strani se lotevamo povsod po Evropi, ne samo v Ljubljani, kjer imamo pisarne. Spletna stran naročnika je postavljena v CMS-u (urejevalniku besedil) internega razvoja, v katerega je poleg vseh osnovnih funkcionalnosti spletne strani vključen tudi modul za spletno trgovino. Z izdelavo nove spletne strani je stranki tako omogočena prodaja izdelkov kar preko spleta, vključno z možnostjo izdaje predračuna ali sprejetja plačila po povzetju. SEO optimizacija spletne strani zajema tako on-site kot tudi off-site optimizacijo spletne stani. On-site optimizacija je bila vglavnem izvedena še pred objavo spletne strani, z manjšimi popravki tudi kasneje. Poglavitno se izvaja off-site optimizacija za iskalnike kot so Google in Najdi.si, in sicer s pomočjo spletnega portala vsi.si ter drugih podpornih spletnih strani. Naš cenik izdelave spletnih strani najdete na naši strani.

Vsisi
 
Logotip

Odvetniška družba Marovt

Odvetniška družba Marovt in partnerji, d.o.o., posluje kot naslednica Odvetniške pisarne Zmago Marovt, ki je bila ustanovljena leta 1996. V Odvetniški družbi poslujeta dva partnerja, odvetnik Zmagoslav Marovt in odvetnica mag. Marija Bukovec Marovt, specialistka za gospodarsko pravo.Družba posluje tako s fizičnimi, kot tudi s pravnimi osebami. Strankam se posvetimo v celoti in si skrbno ter vztrajno prizadevamo poiskati najboljše možnosti za rešitev njihovih pravnih problemov, hkrati pa jim profesionalno svetujemo in jih po potrebi tudi pravno zastopamo.

 

Izdelava spletnih strani kot temelj za vaš nastop na spletu

Nobeden vam ne more dati točnih navodil za izdelavo spletne strani, ker ima vska svoje potrebe in vse te potrebe kličejo po drugačnih prijemih pri izdelavi spletnih strani,postopek varira glede na vašo branžo in potrebe. Pri nas si lahko izberete različne pakete izdelave internetnih strani, ki vsebujejo optimizacijo on site in off site, izdelavo spletnih strani in še veliko storitev, ki vam pomagajo na spletu zasijati v pravi luči.

Vsi.si, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani CNC tehnikaIzdelava spletne strani AšerIzdelava spletne strani Etikete riboniIzdelava spletne strani KrakomIzdelava spletnih strani ElgolineIzdelava spletne strani Per Aspera

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.